Læsetid: 1 min.

Årets bedste bands hædret

29. december 2006

*Statens Kunstfond har fundet frem til deres bud på årets bedste udgivelser, og har blandt andet hædret Band Ane og Trentemøller. Band Ane har fået en pris og de tilhørende 50.000 kroner, for debutalbummet 'Anish Music', der har fået følgende spøjse ord med på vejen:

"Frisk pust fra electronica-siden. Nulle Øigaards stofmalerier tilsat strøm. Sjov og ballade, kolde vinternætter og lune sommermorgener i et," skriver Kunstfonden på sin hjemmeside. Ud over de to, er der også uddelt priser til Peter Sommer, Bo Stief One Song, Niels Skousen, Kenneth Bager, UFO Yepha og Rasmus Lyberth, der alle har udgivet album i år.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu