Læsetid: 1 min.

Al-Jazeera International går snart i luften

3. november 2006

Nyhedsstation al-Jazeera fejrede forleden sin 10 års fødselsdag og kunne ved den lejlighed sætte en dato på lanceringen af en verdensomspændende tv-kanal på engelsk. Al-Jazeera International går i luften fra den 15. november. Al Jazeera International var planlagt til at gå i luften allerede i 2005, men har på grund af tekniske vanskeligheder gang på gang måttet udskyde premieren. Men nu skulle alt være klar, skriver nyhedsbrevet TVNyt. Al Jazeera International vil sende fra fire forskellige centre: Doha, Kuala Lumpur, London og Washington.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her