Læsetid: 1 min.

Angela Merkel eneste EU-politiker på top-100-liste

8. maj 2007

Blot en af slagsen, den tyske kansler Angela Merkel, har fundet vej til listen, mens flere erhvervsfolk og berømtheder figurerer. Europæere, som er med på listen, men som ikke er politikere er bl.a. den britiske dronning Elizabeth II, pave Benedikt XVI, den tyske stifter af World Economic Forum, Klaus Schwab og den britiske innovative forretningsmand Richard Branson. Europæiske berømtheder med magt tæller ifølge Time bl.a. verdens bedste tennisspiller Roger Federer fra Schweiz, den britiske supermodel Kate Moss og skuespiller Sacha Baron Cohen bedre kendt måske som Ali G eller Borat.

Merkel roses af bladet for sin evne til at opnå resultater og for at have sparket liv i den stillestående europæiske integration.

De europæiske politikere, der ikke er på listen, kan trøste sig med den måske mest kontroversielle ikke-repræsenterede på listen, USAs præsident, George Bush.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her