Læsetid: 1 min.

AU og DPU fusion endelig

2. marts 2007

I forbindelse med fusionen etableres DPU som en universitetsskole på fakultetsniveau under Aarhus Universitet. DPU's hovedaktiviteter forbliver i København, og en egentlig forsknings- og uddannelsesafdeling skal opbygges i Århus over de næste år. Lars Henrik Schmidt, der nu bliver dekan for det nye fakultet, Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, er glad:

"Education, Education, Education lyder det internationale slagord for, at også det danske vidensamfund har brug for en slagkraftig pædagogisk forskning. Jeg tror, vi gør det danske samfund en større tjeneste end mange forstår ved en fusion med Aarhus Universitet. Men det kommer de til."

Danmarks Pædagogiske Universitet har 400 medarbejdere, ca. 5.000 studerende og en omsætning på ca. 300 mio. kr. Efter fusionen vil Aarhus Universitet have godt 9.000 medarbejdere og ca. 35.000 studerende og en omsætning på 4,5 mia. kr.

Ville

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her