Læsetid: 1 min.

August og Trier fejrer Cannes

22. februar 2007

Instruktørerne får til opgave at lave hver en kortfilm på højst tre minutter. Alle filmene skal vises på festivalen i maj. Initiativet har den franske overskrift 'Chacun son Cinema' og kan i en fri oversættelse gengives som noget i retning af "min egen film".

Jubilæums-projektet placerer Bille August og Lars von Trier i selskab med blandt andet brødrene Ethan og Joel Cohen samt Jean-Pierre og Luc Dardenne, som hver går sammen om deres bidrag. Desuden deltager Ken Loach, Roman Polanski, Alejandro González Iñárritu, Aki Kauris-mäki, Theo Angelopoulos, Nanni Moretti, Gus van Sant, Wim Wenders og Zhang Yimou.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her