Læsetid: 1 min.

Banker går efter akademikere

14. november 2006

*Banker og forsikringsselskaber går efter højtuddannede, når de ansætter nye medarbejdere. Mens de gamle kontor- og bankuddannelser taber terræn, kommer der stadig flere akademikere på lønningslisten i finanssektoren. Og det er ikke kun økonomerne, der står i høj kurs. Banker og forsikringsselskaberne ansætter også flere og flere akademikere uden økonomisk baggrund.

Virksomhederne i finanssektoren oplever en stor nettotilgang af finansøkonomer og andre højtuddannede og en stor nettoafgang af ansatte med en traditionel bankuddannelse, kontoruddannelse og ufaglærte. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her