Læsetid: 1 min.

Bent Sørensen årets festspilskomponist

24. maj 2007

Bent Sørensen præsenteres med 20 værker, der bl.a. opføres af det danske Radiosymfoniorkester og Athelas Sinfonietta Copenhagen. I koncertrækken Unge Talenter er der flere danskere på spil. Blandt de medvirkende er den 19-årige svensk-danske cellist Andreas Brantelid, der i 2006 vandt Eurovision Grand Prix for unge musikere i Wien og er årets DR-kunstner 2007. Den Unge Danske Strygekvartet, der i 2004 vandt Danmarks Radios Kammermusikkonkurrence som det yngste ensemble nogensinde, optræder også ved festspillene, der finder sted d. 23. maj til d. 5. juni.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her