Læsetid: 1 min.

De Bergske Blade og Århus Stiftstidende fusionerer

8. december 2006

*Midtjyske Medier. Det bliver navnet på fusionen mellem De Bergske Blade K/S og Århus Stiftstidende, der er en realitet fra årsskiftet. Medievirksomheden får hovedsæde i Århus og kommer til at omfatte 500 medarbejdere, oplyser det Berlingske Officin, som begge parter er en del af. Midtjyske Medier bliver med syv dagblade, 20 ugeaviser, en række onlinetjenester og to radiostationer fra starten den største aktør på det midtjyske annoncemarked. Fusionen omfatter dagbladene Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, Dagbladet Holstebro-Struer, Viborg Stifts Folkeblad, Ringkøbing Amts Dagblad, Lemvig Folkeblad og Dagbladet Skjern Tarm.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her