Læsetid: 1 min.

Blodige kampe fortsætter

23. marts 2007

På den ene side står militsgruppen De Islamiske Domstole og på den anden den somaliske regeringshær sammen med regeringshærens etiopiske allierede. Kampene er de blodigste, siden De Islamiske Domstole blev fordrevet fra hovedstaden i december.

I går hævdede den somaliske regering, at militslederen Aden Hashi Ayro er blevet udnævnt til Al Qaedas leder i Mogadishu. Regeringens melding kan dog ses som en måde at sikre sig opbakning fra USA. Militsfolkene oplyste i går, at de anser de 1500 fredsbevarende soldater fra Den Afrikanske Union (AU) i landet som fjender.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her