Læsetid: 1 min.

Blum som chefredaktør

10. maj 2007

Det er tanken, at bladet skal rumme stof, som "indeholder en jødisk vinkel, uden at ekskludere andre vinkler". I det første nummer kan man blandt andet læse interview med skuespilleren Kim Bodnia og med journalisten Karen Thisted, Peter Tudvad har oplevet det musealt jødiske i Berlin, og Kasper Monrad har en historie om davidsstjernen, der forsvandt fra Bjørn Nørgaards gobeliner. Hvem er Goldberg? En konstruktion, svarer redaktionen. Glenn Gould skrev sine Goldberg-variationer, men Goldberg optræder også som en meget nutidig herre, der for første gang besøger New York - i en artikel af Noa Agnete Metz.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her