Læsetid: 1 min.

Bøger hitter - Brown hitter mest

19. december 2006

*Mange danskere kan få brug for en ferie under et palmetræ, hvis de skal nå at læse alle de bøger, de får i julegave. Boghandlerne melder om rekordsalg i år, og det gælder bade skøn- og faglitteratur. For skønlitteraturens vedkommende er det Dan Brown, som indtager førstepladsen på bestsellerlisten med Tanakos kode, efterfulgt af Nynnes Dagbog 3, Carsten Jensens Vi, de druknede. Herefter ligger Jan Guillous spændingsroman Madame terror og Liza Marklunds Nobels testamente.

Generelt er krimierne meget populære i år, siger repræsentanter fra flere boghandlere til
Ritzau.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu