Læsetid: 1 min.

Bogforum

19. oktober 2006

*Så gøres der igen klar til årets bogmesse i Forum, der i år foregår fra 17.-19. november. Traditionen tro byder messen på interview, debatter og foredrag på bogmessens forskellige scener. Man kan møde stort set alle bogaktuelle danske forfattere i løbet af de tre dage, messen foregår. På den udenlandske front er den danske udgave af en bogmesse stadig en ret provinsiel foranstaltning, men nogle enkelte udenlandske navne kan man dog præsentere: Lars Saabye Christensen, Jan Guillou, Erlend Loe, DBC Pierre, Ian Rankin, Linn Ullmann og Klas Östergren. Når man sammenligner med bogmesserne i vores nabolande er det en ret tynd kop te. Det gælder både inviterede udenlandske navne, og det gælder de temaer, som bogmesserne forsøger at lancere sig på. Sædvanen tro fylder BG Banks forskellige litteraturpriser en del på messen, nemlig Debutantprisen og Bankens store litteraturpris.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her