Læsetid: 1 min.

Copenhagen Music Week

25. oktober 2006

The Killers, Blue Foundation og Pink er nogle af ho-vednavnene på Copenhagen Music Week, der starter i dag. Programmet byder på en bred vifte af primært danske, men også udenlandske kunstnere. Copenhagen Music Week er ikke kun koncerter, men også film, videokunst, mini-festivaler og andre arrangementer fra pladeselskaber og den alternative musikscene. Copenhagen Musicfestival har til formål at vise Københavns potentiale som inter-national musikscene i ugen op til MTV Europe Music Awards, hvor den internationale musikbranche og presse samles i Hovedstaden. www.copenhagenmusicweek.com

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her