Læsetid: 1 min.

Cubanerne undrer sig - hvor bliver han af, Fidel?

16. december 2006

*Cubanerne taler i stigende grad i datid om Fidel Castro - manden, som styrede deres liv gennem 47 år. Castro har ikke vist sig offentligt, siden han i al hast gennemgik en mave-tarm-operation den 31. juli og midlertidigt overdragede magten til sin yngre bror, Raúl Castro, som er vicepræsident. Cubanerne har ikke fået at vide, hvad der er galt med den 80-årige Castro, som har ledet landet siden 1959. Den øverste ledelse forsikrer om, at 'El Comandante' har det fint, mens USA's nationale efterretningsdirektør, John Negroponte, i et interview med dagbladet Washington Post i går fastslog, at Castro er døden nær.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her