Læsetid: 1 min.

Danske bands til Roskilde

8. februar 2007

Oh No Ono, der er bedre kendt som de fem krøllede, nordjyske drenge med falset-stemmen i front, vil være at finde på dyrskuepladsen igen i år. Og anmelderdarlingen Mani Spinx vil synge om den allersidste aften i Amerika. Derudover vil The Broken Beats og Moi Caprice optræde. Og også The Psyke Project, et nyt dansk metalband, har overraskende fundet vej til bandlisten. Roskilde Festivalen har i forvejen offentliggjort at Red Hot Chili Peppers og Björk vender tilbage til festivalen. Og i lørdags blev det afsløret, at Band Ane som vinder af en Steppeulv for Årets Håb også skal optræde i Roskilde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her