Læsetid: 1 min.

Danske digtere på kroatisk

1. februar 2007

*Sarajevske Sveske hedder et litterært tidsskrift, der udkommer i Sarajevo. Det engelske navn for tidsskriftet er Sarajevo Notebook. Tidsskriftet har tidligere præsenteret digtere fra alle de andre skandinaviske lande. I Dora Macek's oversættelse præsenterer Sarajevske Sveske nu i #14 en vifte med 10 danske digterstemmer, introduceret af Mikkel Bruun Zangenberg. De 10 digtere, som man nu kan læse på kroatisk, er: Annemette Kure Andersen, Inger Christensen, Klaus Høeck, Susanne Jorn, David Læby, Nina Malinovski, Henrik Nordbrandt, Martin Glaz Serup, Erik Stinus og Pia Tafdrup.

Inf.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her