Læsetid: 1 min.

Danske film til London

19. oktober 2006

*Otte danske spillefilm, to kortfilm og tre koproducerede spillefilm er blevet udvalgt til visning på London Filmfestival fra den 18. oktober til den 2. november.

Otte af filmene er støttet af Det Danske Filminstituts filmkonsulenter og tre af New Danish Screen. En film er produceret under 60/40-ordningen, og en har fået støtte fra Det Danske Filminstituts Filmværksted. Alle årets danske film med støtte fra New Danish Screen er blevet udtaget: Pernille Fischer Christensens En Soap, Anders Morgenthalers Princess og Christoffer Boes Offscreen. Blandt de andre deltagende film er blandt andet Lars Von Triers Direktøren for det hele, Susanne Biers Efter brylluppet og Anette K. Olesens 1:1. Se mere på www.iff.org.uk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu