Læsetid: 1 min.

Dansker skal dømme Milosevic

12. januar 2007

*Professor Frederik Harhoff fra Juridisk Institut på Syddansk Universitet er blevet udpeget som dommer i to sager ved FN's Krigsforbrydertribunal for det tidligere Jugoslavien. Frederik Harhoff skal deltage i behandlingen af straffesagen mod Dragomir Milosevic, der starter den 10. januar 2007. Dragomir Milosevic var general og er tiltalt for blandt andet belejringen af Sarajevo i 1994-1996, snigskytteri, terrorisme og forbrydelser med menneskeheden. Harhoff skal endvidere deltage i sagen mod den tidligere politiker Vojislav Seselj - en sag, der forventes at genstarte engang til april.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu