Læsetid: 0 min.

Danskerne skal igen kigge efter døde vilde fugle

7. juli 2007

Fugleinfluenza længere nede i Europa får ikke Fødevarestyrelsen til at styrke beredskabet herhjemme. Men myndighederne vil gerne høre om døde fugle. Lande så tæt på Danmark som Tyskland og Frankrig oplever netop nu døde vilde fugle smittet med den farlige fugleinfluenzavirus H5N1. Det får ikke Fødevarestyrelsen til at styrke det danske beredskab mod fugleinfluenza, men danskerne opfordres til at ringe ind, hvis de finder flere døde svømmefugle i naturen. Det kan give myndighederne et fingerpeg om, hvorvidt sygdommen igen er ved at nærme sig. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her