Læsetid: 1 min.

Dave Chapelle's Block Party

25. august 2006

oI slutningen af 2004 inviterede den amerikanske komiker Dave Chapelle til gadefest i Brooklyn, New York. Den franske instruktør Michel Gondry og hans kamerahold var blandt gæsterne og filmede hele seancen. Resultatet, Dave Chapelle's Block Party, er en underholdende blanding af dokumentarfilm, stand up-show og koncertfilm. I vanlig afslappet, humoristisk stil guider Chapelle os gennem forberedelserne til det store arrangement og introducerer siden profiler som Mos Def, Kanye West og Erykah Badu for det begejstrede publikum. Indimellem kunne man godt ønske sig, at man fik lov til at høre noget mere musik uden at blive forstyrret af Gondrys ultramobile kamera og Chapelles motormund. Men det glemmer man rent, da aftenens største navn, The Fugees, går på scenen for første gang i syv år. "Killing me softly with his song," synger Lauryn Hill, og det gør hun så.
nDave Chapelle's Block Party. Instruktion: Michel Gondry. Region 2. Sandrew Metronome

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her