Læsetid: 1 min.

DDF fik ikke medhold i klage

5. januar 2007

*Samarbejdet om distribution af Nyhedsavisen er ikke konkurrenceforvridende, mener Konkurrencestyrelsen. Brancheorganisationen Danske Dagblades Forening fik ikke medhold i en klage over Morgendistribution Danmark, der er et samarbejde mellem Post Danmark og gratisavisen Nyhedsavisen. Brancheorganisationen mente, at Konkurrencerådets godkendelse af samarbejdet rummer mange muligheder for konkurrenceforvridning. Blandt andet at Post Danmark har udlånt medarbejdere til Morgendistribution Danmark for at indsamle nøgler til boligkomplekser. Efter at have undersøgt forholdene har Konkurrencestyrelsen afvist klagen over Konkurrencerådets godkendelse af samarbejdet mellem den islandsk-ejede gratisavis og Post Danmark om distributionsselskabet.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her