Læsetid: 1 min.

DF kritiserer Hedegaard

11. november 2006

*Dansk Folkeparti langer atter ud efter miljøminister Connie Hedegaard (K). I en usædvanlig hård ministerkritik kritiserer DF's miljøordfører, Jørn Dohrmann, Hedegaard for at mangle politiske resultater og for ikke at være god nok til at samarbejde med Folketingets partier. På spørgsmålet om Connie Hedegaard bør gå af som minister inden næste valg, svarer Jørn Dohrmann blandt andet:

"Der er nogle ministre, der kan finde ud af at have et godt samarbejde. Men jeg må erkende, at der er andre ministre, der ikke burde være ministre og ikke kan samarbejde. Jeg sætter ikke navn på, men det er helt klart, at Connie Hedegaard sagtens kunne lære at samarbejde bedre, end hun gør i dag," siger Jørn Dohrmann og sætter spørgsmålstegn ved, om hun til den tid får lov at forstætte.
ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her