Læsetid: 1 min.

Disney tjener stort på iTunes

22. september 2006

Disney har på kun en uge bevist, at fremtiden for filmbranchen meget vel kunne ligge på internettet. I følge den Disneys øverste chef, Robert Iger, har Disney den seneste uge solgt 125.000 downloads af selskabets film. Disney har solgt filmene via Apples onlinebutik iTunes, og har på en uge hentet omkring 1 mio. dollar hjem på ideen. Det er endda kun 75 titler ud af Disney-koncernens enorme bagkatalog af film, der er tilgængelig. Der var ellers mange skuffede iagttagere, da Apple introducerede sin filmtjeneste udelukkende med film fra Disney-koncernen. Nu håber Apple, at succesen vil lokke andre filmselskaber til.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her