Læsetid: 1 min.

Djukanovic vinder valg

12. september 2006

Montenegros premierminister, Milo Djukanovic, vandt en komfortabel sejr ved søndagens parlamentsvalg i den tidligere jugoslaviske delrepublik.

Prognoser viste tidligt i går, at Djukanovics centrum-venstre koalition havde sikret sig omkring 50 procent af stemmerne og hermed var tæt på at få absolut flertal i landets parlament, der har 81 pladser.

Parlamentsvalget i landet, der i maj ved en folkeafstemning opnåede uafhængighed fra Serbien, betyder ifølge Djukanovic en kommende periode med "gennemgribende reformer med henblik på at tilpasse vore forhold til EU og på samme tid fastholde de udenlandske investorers interesse".

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her