Læsetid: 1 min.

Dollargrin skal være miljøvenlige

10. januar 2007

*Underskud, japansk konkurrence og stigende oliepriser får amerikanske bilproducenter til at tænke mere miljøvenligt, så langt om længe begynder amerikanske bilproducenter for alvor at satse på miljøvenlige biler. På denne uges biludstilling i Detroit lovede General Motors (GM) for eksempel at skabe en hybridbil, der kører 64 kilometer på et batteri, før den begynder at bruge af benzinen. Dog er det nok mere en presset pengepung end grønne tanker, der får USA's bilindustri som Ford, Chrysler og GM til at sætte pengene på en ny slags hestekræfter. GM tabte i 2006 tre mia. dollar, og Ford tabte syv, hvorimod japanske Toyota havde et overskud på 10,2 milliarder.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu