Læsetid: 1 min.

DR i fodbold-krig mod TV 2

8. juni 2007

DR og Canal Digital slår kræfterne sammen i håb om at kunne snuppe rettighederne til SAS-Ligaen fra TV 2 og Viasat. "Når jeg kigger på radaren lige nu, så er SAS-rettighederne det mest vitale for tv-markedet i de kommende år. Og som EU-reglerne ser ud, kan jeg slet ikke forestille mig, at rettighederne ikke ender med at komme i åbent udbud," siger Canal Digitals adm. direktør, Jens Arnesen, til Børsen. Konkurrencestyrelsen skal snart tage stilling til, om rettighederne skal i åbent udbud. Og for at ruste sig til et eventuelt kommende udbud har DR og Canal Digital indgået et "fornuftsægteskab", som avisen betegner det. Dermed kan DR blive bakket op Canal Digital, der henter sine økonomiske midler fra pengestærke Telenor. /nt

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her