Læsetid: 1 min.

DSB risikerer anmeldelse

11. december 2006

*Arbejdstilsynet har passet sit tilsyn med DSB, og afviser kategorisk beskyldninger om at have svigtet sin opgave. Tilsynets direktør, Jens Jensen, siger, at tilsynet i 1998 modtog en anonym klage over, at der var brud på forseglingerne, og straks henvendte sig til DSB. Nu overvejer tilsynet at politianmelde DSB.

"Vi pålagde dem at gennemgå alle deres forseglinger. Efter tre måneder kontrollerede vi og konstaterede, at påbudet var fulgt. Vi indskærpede desuden ekstra procedurer for rengøring, og da vi kom på kontrolbesøg i 1999, kunne vi se, at også det blev efterkommet," siger Jens Jensen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her