Læsetid: 1 min.

Ekspert: Bladhuse i aftalt spil

1. september 2006

Danmarks to største bladhuse er på ulovlig grund med deres tætte samarbejde om distributionen af de to nye gratisaviser, Dato fra Det Berlingske Officin og 24timer fra JP/Politikens Hus. Det siger advokat og ekspert i konkurrenceret Charlotte Friis Bach Ryhl, som mener, at den islandskejede Nyhedsavisen står med en god sag, når Konkurrencestyrelsen skal tage stilling til en klage over de konkurrerende gratisaviser. Nyhedsavisens øverste chef, Svenn Dam, undrer sig over, at de to bladhuse har kunnet finde ud af at koordinere udgivelsen og distributionen af de nye gratisaviser, når 'de aldrig tidligere har kunnet blive enige om noget.' Konkurrencestyrelsen er i gang med at gennemgå Nyhedsavisens klage og tager senere stilling til, om den skal realitetsbehandles, oplyser fuldmægtig Michael Klöcker.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her