Læsetid: 1 min.

Etiske krav til dansk mode

8. februar 2007

De Radikale vil gerne støtte dansk mode og design, men støtten skal kædes sammen med etiske krav. Partiet opfordrer kraftigt de danske modelbureauer til at sætte et BMI - body mass index - på 18 som minimumgrænse for deres modeller. Meldingen kommer efter, at Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i forbindelse med den igangværende modeuge i København har opfordret Danmark til at sige nej til ultratynde modeller, og overlæge Eva Christiansen, formand for Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser, har foreslået modebranchen at følge BMI-grænsen på 18.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu