Læsetid: 1 min.

Exit poll: Kristen-demokrater på sejrskurs

23. november 2006

* Hollands regerende Kristendemokratiske Parti, CDA, var på sejrskurs efterparlamentsvalget i går, men uden at sikre sig et flertal i nationalforsamlingen, hvilket gør en koalition nødvendig. Det viste en exit poll.

Meningsmålingen, der blev offentliggjort af den private tv-station RTL, kort inden valgstederne lukkede, viste, at premierminister Jan Peter Balkenendes Kristendemokrater stod til at vinde 38 af de 150 pladser i parlamentet. Målingen viste også, at det største oppositionsparti, Socialdemokraterne, ville få 34 pladser.

reuters

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu