Læsetid: 1 min.

Fælles fodslag efter krise-møde

5. juni 2007

Bropillerne rystede kortvarigt under en kommende bro over Femern Bælt, men efter et hasteindkaldt krisemøde mandag åndede transportminister Flemming Hansen (K) lettet op. Opbakningen fra dansk side til en fast forbindelse til Tyskland er stadig intakt. Balladen opstod efter, at trafikordførerne fra De Radikale og DF i mandagens udgave af Jyllands-Posten sagde, at de ikke kunne støtte en bro over Femern mellem Rødby og Puttgarten. Den skulle i stedet gå mellem Gedser og Rostock, lød begrundelsen. Ministeren fik dog tilsagn fra S, at de stadig er med på Femern Bælt-broen. Dermed er V, K og S bag broen over Femern. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her