Læsetid: 1 min.

Femte omgang Hip Hop Delight

9. maj 2007

De tre albumaktuelle kunstnere med så forskellige rødder som Palæstina, Marokko, Yemen, latinamerika og Skåne afrunder en fornem halvsæson for Hip Hop Delight. Clubben har budt på navne som Jarl Friis Mikkelsen, Jokeren, Per Vers, Johnson, Jøren, Kurt Thyboe, Natasja og mange flere. Sidste omgang i luksuøse showclubomgivelser finder sted onsdag den 16. maj. Rapperen Bai-D fra Supsekt er konferencier, og bag pulten optræder Djs som DJ Møller og Tue Track 72. Vjduoen 2d leverer billederne. Og rygterne svirer om en mulig gæsteoptræden fra nogle af Tabu-rapperne.
Se mere på www.myspace.com/hiphopdelightclub.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu