Læsetid: 1 min.

Finn Juhls hjem bliver museum

19. juni 2007

Den afdøde møbelarkitekt Finn Juhls hjem på Kratvænget 15 i Charlottenlund skal indrettes til museum. Grunden på knap 1.700 kvm støder op til kunstmuseet Ordrupgaard, som skal stå for driften af museet. Mange af møblerne er tegnet til huset, hvis indbo fremstår, som da Finn Juhl levede. Han byggede i 1942 sit hus, hvor han boede til din død i 1989. Huset med indbo sælges af boet efter Finn Juhls enke, forlæggeren og fondsstifteren Hanne Wilhelm Hansen, til en privat person, som straks donerer huset til staten. Inden åbningen skal huset istandsættes ind- og udvendig. Desuden skal det sikres, ligesom der skal skabes adgang til huset gennem Ordrupgaard. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her