Læsetid: 1 min.

FN afskediger egen politichef efter drab

15. februar 2007

Politichef Stephen Curtis er leder af den internationale politistyrke. Han har dermed også det øverste ansvar for, at to betjente forleden dræbte to etniske albanere med skud med gummikugler under en demonstration, forklarer Rücker. Curtis forsvarede sig med, at politiet var nødt til at træffe "overbevisende foranstaltninger", da demonstranter forsøgte at trænge sig vej til parlamentet i Pristina. Tidligere er Kosovos indenrigsminister trådt tilbage pga. af dødsfaldene.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu