Læsetid: 1 min.

Første danske universitetsledelse på blog-vognen

11. september 2006

Rektor og prorektor på Københavns Universitet er gået i luften med deres fælles weblog - og bliver dermed den første danske universitetsledelse på blog-vognen.

Ralf Hemmingsen og Lykke Friis vil på internettet indvie de studerende, ansatte og samarbejdspartnere i, hvad det vil sige at være daglige ledere af et universitet. Blandt bloggens første emner er studiestartsfesten - immatrikulationen - på Københavns Universitet forleden og Javier Solanas besøg fredag.

"Bloggen skal være vores genvej til at kommunikere med studerende og ansatte på Københavns Universitet om hverdagens store og små oplevelser. Det er her, vi kan komme i dialog om universitetsemner og alt det andet, der rører sig i dagligdagen," forklarer prorektor Lykke Friis.

Alle er velkomne til at kommentere på indlæggene, der f.eks. kan handle om konferencer, aktuelle debatter og spændende gæster på universitetet, om fodbold, bøger og europæisk politik.

På sigt er det meningen, at alle studerende og forskere på Københavns Universitet skal have mulighed for at blogge. Tema-blogs om særlige universitetstiltag bliver også en del af fremtiden.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu