Læsetid: 1 min.

Fokus på dansk musik

26. oktober 2006

*I dag er det den årlige Spil Dansk Dag. Over hele landet vil danske sange og kompositioner blive spillet ved et væld af arrangementer. Dagen er samtidig med til at sætte fokus på, hvad den danske musik kan, og hvad der definerer den. En række landsdækkende organisationer fra hele musiklivet støtter Spil Dansk Dagen, heriblandt Dansk Musiker Forbund, Det Danske Kulturinstitut og KODA. Spil Dansk Dagen er blevet til på sidstnævntes initiativ i 2001.

Under Spil Dansk Dagen afvikles en kommune-konkurrence, hvor landets kommuner kan vinde en koncert med Steffen Brandt og band for at lokke flest mennesker til at deltage i arrangementer og det bredeste udbud af aktiviteter samt en originalitetspris. Herudover vil der også blive afviklet en komponistkonkurrence, og så er der Fællessangen. Kl 11.03-11.30 i dag transmitterer DR og RadioUnderholdningsOrkestret og DR Radiopigekor direkte på DR P2 og P4 det store landsdækkende kor.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her