Læsetid: 1 min.

FOLK

31. juli 2007

ved Kristian Villesen

AaB-fans

Der går rygter om, at belgiske Anderlecht vil købe AaB's Rade Prica. Hvis AaB sælger, er det intet mindre end snot-dumt.

Kaká

Real Madrid vil også have en stjernespiller, nemlig Kaká. Ifølge den spanske sportsavis Marca vil spanierne senere på ugen afgive et bud svarende til 670 millioner kroner - det højeste nogensinde. Hvis Milan sælger, er det ikke desto mindre snotdumt.

Israel-skeptikere

Foreningen Boykot Israel demonstrerer i dag imod fodboldkampen mellem FC København og israelske Beitar Jerusalem. En ansat på Information påstår, at han engang løb ind på banen i en Boykot Israel T-shirt under en venskabslandskamp, men kun få tror ham.

Brøndbyfans

Der sker også ting og sager i Brøndby IF. Klubben møder nemlig den engelske klub Chelsea FC til en showkamp på Brøndby stadion. Brøndby har senest tabt 0-5 til FC Midtjylland, så alt andet end en Chelsea-sejr vil være en mindre sensation. Eller aftalt spil.

Sportssociologer

Og så afholdes verdenskongressen Sport in a Global World - Past, Present and Future på Institut for Idræt ved Københavns Universitet. Mere end 300 samfundsvidenskabelige idrætsforskere fra mere end 40 lande vil deltage. Anthony Giddens er involveret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her