Læsetid: 1 min.

FOLK

30. juli 2007

Fødselarer

Arnold Schwarzenegger, Anne Linnet, Jürgen Klinsmann, Kristian Thulesen Dahl og Sofie Gråbøl ønskes alle tillykke med fødselsdag i dag.

Danskere

En ny verdensomspændende undersøgelse om folks sexvaner viser, at 60 procent af danskere har haft offentligt sex, hvilket vist nok betyder, at de har haft sex et offentligt sted - og det er jo ikke helt det samme.

Natasha Bedingfield

Spritkørsel er efterhånden et udbredt fænomen i visse kredse i Hollywood. Den britiske sangerinde Natasha Bedingfield mener, at det skyldes, at der ikke findes offentlig transport i L.A! Derfor er man nødt til at køre bil, uanset hvor man skal hen.

Flugtbilister

Antallet af flugtbilister stiger. Derfor vil Dansk Fodgænger Forbund ændre nummerpladerne. To bogstaver og fem cifre er ikke nemme at huske. Ændrer man systemet til tre eller fire bogstaver og tre-firecifre, vil flere huske nummerpladen, mener man.

Fiskeforsker

En finsk forsker planlægger at studere, hvordan fisk reagerer på musik. Det sker ved, at bands som det aldrende rock-band Uriah Heep skal spille få meter fra et stort akvarie. Forskeren vil se, om musikken forårsager stress hos fiskene.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu