Læsetid: 1 min.

FOLK

28. juli 2007

Christian IX

På denne dag i 1866 underskrev Christian IX grundloven. Loven af 1866 anses af mange samtidige for udemokratisk. F.eks. vælges 12 medlemmer af Landstinget af kongen.

Luftguitarister

Europamesteren i luftguitar, Heart Buckboard alias Christian Sweep, skal forsvare sin titel i dag ved det tyske mesterskab i luftguitar. Selve disciplinen luftguitar kan dateres tilbage til 1970'erne. Ochi Yasuke fra Japan er verdens bedste luftguitarist.

Buschauffør

Den polske buschauffør Leszek Wojcik har sendt 38.000 sms'er fra sin firmamobil for at deltage i en konkurrence. Med præmien på 200.000 kroner ville han købe en ny bil. Trods de mange sms'er vandt han dog ikke, og nu er han også blevet fyret.

Fulde astronauter

En undersøgelse af kulturen i det amerikanske rumfartsvæsen viser, at det har været en tradition blandt en gruppe astronauter at tage på en druktur, inden de skulle op med rumfærgen. Flere astronauter har fået tilladelse til at deltage i en rumfærd, selv om de var fulde.

Socialdemokrater

Socialdemokrater fører nu valgkamp på internetportalen YouTube. Folketingskandidat fra Vejle Tobias Gräs vil i kontakt med de unge, der hvor de er. Han har nu fundet vej til YouTube - stedet, hvor musik, film og nu A's valgkamp ses af millioner eller foreløbig bare 34.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her