Læsetid: 1 min.

FOLK

Kenny Kramer 'Den sande Kramer er ikke racist', siger forlægget for Jerry Seinfelds excentriske nabo - De ved ham, de...
29. november 2006

Kenny Kramer

'Den sande Kramer er ikke racist', siger forlægget for Jerry Seinfelds excentriske nabo - De ved ham, der i sidste uge gik amok i racistisk delirium.

Cosmo Kramer

'Og det er ham, der spiller mig, altså heller ikke', tilføjer Kenny - 'Privat er Cosmo ganske vist slet ikke den skøre, sprudlende spradebasse, folk går og tror. Han er indadvendt, sårbar og sågar paranoid - men racist: nej'.

Palæstinensere

I dag er dagen for international solidaritet med palæstinenserne. 59 år er gået, siden vedtog FN, at dele 'Det Hellige Land' mellem jøder og arabere med 45 pct. til de sidste. De skulle nok have takket ja, for i dag har de højest udsigt til en egen stat på 22 pct.

Nuri al-Maliki

Premierministeren i 'det befriede Irak', mødes i dag med USA's præsident Bush. Et fælles pressemøde er uundgåeligt - hvad de siger til hinanden under fire øjne, kan man kun gisne om. At deres møde måtte henlægges til Jordan, siger alt om den desperate tilstand.

Søren Kierkegaard

På Nytorv i København tager arkæologer i dag de første stik ned i undergrunden før udgravningen af den københavnske metros nye forgreninger. Kan hænde, at de finder Sørens K's barnesko, thi disse trådte den skrutryggede inderlighedstænker nemlig her.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu