Læsetid: 1 min.

FOLK

Robert Plant Den tidligere Led Zeppelin-sanger spiller i aften i Vega i København. Med al respekt: Er det ikke på tide at skil...
19. april 2005

ved Sidsel Nyholm

Robert Plant

Den tidligere Led Zeppelin-sanger spiller i aften i Vega i København. Med al respekt: Er det ikke på tide at skille sig af med bundesliga-håret?

Kurt Cobain

En mindepark var blandt forslagene, da den afdøde Nirvana-sangers hjemby, Aberdeen, skulle finde en måde at ære bysbarnet. I stedet skal sangfrasen "Come as you are" nu tilføjes alle byskilte. Man kunne også have valgt: "Load up on guns, bring all your friends".

Dylan-fortolkere

I en film om Bob Dylans liv vil ho-vedrollen blive spillet af hele syv skuespillere. En af dem skal være en sort kvinde, der kan afspejle legendens "indre mørke". Instruktør Todd Haynes overvejer angiveligt Oprah Winfrey, Beyoncé og tennisstjernen Venus Williams.

George W. Bush

Esquire har undersøgt, hvordan kvinder verden over vurderer den texanske machomands sexappeal. Og resultatet er slet. På en skala fra 1-10 (10 er højest) tildeles han 2,1 af de amerikanske kvinder. Med 2,2 er de indonesiske kvinder mildest i deres bedømmelse.

Orden-modtagere

Så har hoffet igen benådet udvalgte danskere med kors og medaljer, stjerner og bånd. Og ordener hænger man bl.a. på den i mediekredse berygtede Claes Nilas, departementschef i Integrationsministeriet. Han tildeles ridderkorset af 1. grad af Dannebrogordenen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her