Læsetid: 1 min.

FOLK

27. juli 2007

Heather Mills

Det tidligere Beatles-medlem Paul McCartneys ekskone Heather Mills får 773 mio. kr. i et forlig indgået mellem de to. Det er det største skilsmisseforlig i britisk retshistorie.

Harry Potter

Seperationsangst og tomhed efter den sidste Harry Potter-bog har ramt fansene, som nu kan få hjælp af en nyoprettet hotline. Selv forfatterinden J.K. Rowling blev dybt deprimeret. "Jeg sørgede over at miste den verden, jeg var flygtet ind i."

Asylansøgere

Der er ikke megen service over Udlændingeservice. Da instansen stadig hed Udlændingestyrelsen, hed det, at en asylsag maksimalt måtte tage 105 dage. Nu tager den knapt fem måneder. Så kan man lige så godt tage den direkte vej til Sverige.

Nordmænd

Tidligere på ugen skrev Folk om den norske prinsesse Märtha-Louises overnaturlige evner. Nu viser en meningsmåling foretaget for avisen VG, at fire ud af 10 nordmænd tror på, at prinsessen kan kommunikere med engle.

Prostitueret på tronen

En prostitueret skaffede sig adgang til de kongelige repræsentationsgemakker, hvor hun splitternøgen tog billeder af sig selv på blandt andet Margrethes og Henriks gyldne tronstole. Billedserien kan man se i denne uges Se & Hør.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her