Læsetid: 1 min.

FOLK

26. juli 2007

Annas dag

Dagens navn er Anna, jomfru Marias mor, som efter mange års ufrugtbarhed fik besøg af en engel: "Du skal undfange og føde, og dit afkom skal der tales om i hele verden."

Lottovindere

Ferrarier og verdensrejser, men der er intet som et par nye knæ for britiske Tony og Greta Dodd, som har vundet 2.4 millioner pund i lotto. Pensionistparret fejrer gevinsten med et nyt sæt knæ til dem begge.

Kødelskere

Det er ikke narko eller alkohol, der udgør det nye sorte marked i Norge. Myndighederne har beslaglagt 34 ton smuglet kød og forventer yderligere 2.000. For to år siden passerede endda kyllinger fra det fugleinfluenzaramte Thailand grænsen.

Ungarere

Ungarere får måske chancen for at indføre national siesta. Ungarn har været plaget af en rekordvarm sommer i år, og det har fået en gruppe borgere på barrikaderne for siestasagen. Valgkommissionen afviser dog et forslag til folkeafstemning om gratis øl i varmen.

Fremtidens mand

Modeeksperten Uffe Buchard spår på sin blog, at fremtidens mand har oceaner af fysisk og psykisk overskud, har samvittigheden med, når han shopper, og har fritid nok til at overgå en skolelærer på barsel. Kvinderne på folk-redaktionen glæder sig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her