Læsetid: 1 min.

Folketeatret vil ikke fusionere med Det Danske Teater

5. december 2006

*En enig bestyrelse for Folketeatret meddelte i går, at Folketeatret ikke ønsker at fusionere med Det Danske Teater. Hermed er der fortsat stor uro om den fremtidige struktur blandt de hovedstadsteatre, som hører under organisationen Københavns Teater. Organisationens strategiplan omfatter to fusioner, og den anden, en sammenlægning af Rialto og Aveny-T, skal føre til nyskabelsen Teater X. Men i lighed med Folketeatret har ledelsen for Rialto Teatret afvist at deltage i fusionen og givet udtryk for, at teatret ønsker at fortsætte som selvstændig under Københavns Teater.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her