Læsetid: 1 min.

Genopstanden supergruppe

30. januar 2007

*Den årlige udgave af Vinter Jazz Festival i Danmark og Sydsverige begyndte 26. januar og strækker sig frem til 4. februar. Der er tale om en landsdækkende begivenhed med en mangfoldighed af koncerttilbud på små og store spillesteder. Store satsninger i København er bl.a. den genopstandne supergruppe, Bass Desires, der kan høres i Operaen 2. februar med bl.a. guitaristen John Scofield. Som en slags tyvstart blev vinterjazzen skøjtet i gang onsdag og torsdag med VinterJazz On Ice på Kongens Nytorv. Det omfattende program med omkring 160 koncerter kan studeres nærmere på www.vinterjazz.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her