Læsetid: 1 min.

Ghita Nørby skal lede film-jury

1. september 2006

Ghita Nørby står i spidsen for juryen på dette års Copenhagen International Film Festival, der begynder den 21. september. Den danske skuespillerinde får selskab af den hollandske filmfotograf Robby Müller, der bl.a. har arbejdet sammen med Lars von Trier; den engelske instruktør Pawel Pawlikowski; den italiensk-engelske skuespillerinde Greta Scacchi og den ungarske instruktør Kornél Mundruczó. Juryen skal uddele priser inden for forskellige kategorier, ikke mindst Den Gyldne Svane til den bedste af de 10 film, der deltager i hovedkonkurrencen. I konkurrencen finder man blandt andet den franske skuespillerinde og instruktør Nicole Garcias Ifølge Charlie og den engelske Pierrepoint, hvor Timothy Spall spiller titelrollen som Englands sidste bøddel. Hele festivalens program med 145 film bliver offentliggjort på søndag, hvor man også kan komme til forpremiere på fire film, heriblandt Kenneth Kainz' debutfilm, Rene hjerter, der har premiere på næste fredag og har Anders Matthesen i hovedrollen.

nMere på www.copenhagenfilmfestival.com

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu