Læsetid: 1 min.

Hvad er et godt filmstill-billede?

25. oktober 2006

Louisiana præsenterer i dag et foredrag med Mogens Rukov, leder af manuskript-forfatteruddannelsen på Den Danske Filmskole og medforfatter til en række danske filmmanuskripter, der vil fortælle om, hvad der udgør et godt filmstill. Foredraget holdes i forlængelse af Louisianas store efterårs udstilling Stjerneskud - 100 års filmbilleder, der indeholder mere end 700 nøje udvalgte fotos fra hele filmmediets historie. Udstillingens besøgende guides gennem nogle af filmhistoriens stærkeste billeder. Mød bl.a. Harry Lime, Ninotchka, Mrs. Robinson, Dirty Harry, Travis Bickle og Annie Hall, og gense de mest skræmmende, romantiske, hjertegribende, spændende, interessante og afgørende øjeblikke i filmene. Det Danske Filminstituts Billed- & Plakatarkiv råder over en af verdens fineste samlinger af filmstills med omkring 2,3 millioner billeder. De mange filmstills bliver vist tematisk og i mange forskellige visningsformer, sammensat i en variation af formater og visuelle former.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her