Læsetid: 1 min.

Hæder til Information

27. oktober 2006

*Der var hædrende omtale til Information, da Danske Dagblades Forening på sin generalforsamling i Kolding i tirsdags kårede Årets Danske Avissider. Hæderen tildeles et tillæg fra 4. november sidste år om den danske soldat Bjarke Kirkmand Olsen, der mistede livet i Irak. I dommerkomitéens begrundelse hedder det: "En dansk soldat foran en nyudsprunget bøgehæk. Det taler til vores følelser. Det er også meningen, for historien handler om en dansk soldat, der blev dræbt i Irakkrigen. Information har lagt spalter til farens fortælling - det er ham, der har lagt sag an mod staten - så hele det lille tillæg er naturligvis et stort partsindlæg i Irak-debatten. Den debat forholder dommerkomitéen sig ikke til. Men vi belønner et flot stykke design-arbejde af nyheds -chef Mette Højbjerg med hædrende omtale."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her