Læsetid: 1 min.

Indgår sikkerhedsaftale

20. december 2006

*Syrien og Irak underskrev mandag en aftale, der skal udvide de to landes sikkerhedssamarbejde. Det sker mindre end en måned efter, at de genoptog de diplomatiske forbindelser, rapporterer det syriske nyhedsbureau, SANA.

Aftalen, der blev underskrevet af Iraks indenrigsminister, Jawad al-Bolani, og hans syriske kollega, general Bassam Abdul Majid, opfordrer til et tættere samarbejde mellem de to ministerier i bestræbelserne på at styrke sikkerheden ved grænsen mellem Irak og Syrien. Aftalen indebærer også et øget samarbejde i kampen mod terrorisme. Iraks indenrigsminister Bolani ankom til Syrien fra Jordan, hvor han indgik en lignende aftale med sin kollega dér.

AFP

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her