Læsetid: 1 min.

Ingen sikkerhed for succes

6. oktober 2006

Det er ikke nogen garanti for succes, at man har en af landets mest populære komikere på rollelisten. I hvert fald har Kenneth Kainz' drama Rene hjerter med Anders Matthesen som den autistiske Kriss 'kun' solgt godt 28.000 billetter siden premieren den 8. september.

Til gengæld hjælper det at lave en blanding af folkekomedie og satire med Nikolaj Lie Kaas og Ulrich Thomsen i hovedrollerne. Tomas Villum Jensens Sprængfarlig bombe, der havde premiere den 25. august og har manuskript af Anders Thomas Jensen, er indtil videre blevet set af ca. 237.000 mennesker, og meget tyder på, at den bliver ved med at sælge billetter et stykke tid endnu.

Samtidig har Christina Rosendahls ungdomsfilm, Supervoksen, rundet 100.000 solgte billetter, et tal, også Christian E. Christiansens beslægtede Råzone har nået.

nwww.dfi.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her